Lördagkväll

och jag sitter och skriver i en dj… blogg. Har du inget liv människa? Nej, verkar inte så, suck :)

Idag var det varmt ute, verkligen skönt, men min kropp är aldrig nöjd. Oj, det var varmt kom signalerna till min hjärna. Det kom det fler och fler gnällsignaler till hjärnan. Då bestämde jag mig för att stanna hemma på kvällen. För varmt, hihi. Men ringde min kompis och vi har gjort upp lite roliga saker som vi skall göra framöver.

Förra helgen bestämde kompisen och jag att vi skulle gå till ABBAmuseét.

002

Vi träffades och tog den äldre varianten av spårvagnen till Djurgården. Dom gamla spårvagnarna avgår från Norrmalmstorg. Fina är dom :)

003

Vi gick fram till kassa och skulle betala våra entrebiljetter. Ja, jag skulle för min kompis hade glömt plånboken hemma. Först frågade killen i kassan om vi ville hyra hörlurar. Tydligen blev det guidning genom dem. Det kostade, nej sa jag. Okey, sa killen i kassan, 430 kr tack!

430 kr för två, för att gå in på ett litet museum i lilla Stockholm. Tror inte det. Något konstigt har hänt också. Tidigare om man ville förboka för bra biljetter till kanske en konsert fick man betala förbokningsavgift på ca 20 kr. Nu är det en fastkostnad fast du står vid kassan och tar dina biljetter direkt. Ett biljettpris + 20 kr så är det överallt nu. Mycket vill ha mer tydligen.

Det här blev det istället.

004

Rakt fram min kompis. En smal dam. Hon sitter med ett saftglas. Men den runda, jag, sitter med denna goda tallrik :)

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Lördagkväll

  1. Ja oj, det var inte billigt, kan det vara så att det är dyrare nu när det är finare väder och många turister på besök i landet. Kram

  2. Men oj, det var verkligen dyrt! Vill dom inte att folk ska besöka muséumeet? En hundring per skalle kanske man kan ta men inte så mycket mer tycker jag..

    Kramisar

  3. Visst är det dyrt! Men jag är ett sånt ABBA-fan att jag bet i det sura äpplet och var där häromsistens – inklusive hörlurar.

    Jag tyckte det var värt det :-)

  4. Vad dyrt det har blivit att gå på museum. Annat var det förr. Då kostade det inte mycket. Maten ser ut att vara god…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>