Nu följer lite

REKLAM :)

Reklam för veckouthyrning av den mindre lägenheten i mitt hus i Muodoslompolo.

Muodoslompolo ligger nära finska gränsen, nära fjällvandring, meteoritletning, fiske av öring, nära naturen, vandra i Europas sista vildmark. Allt för naturälskarna :)

I Muodoslompolo kan Du ta djupa andetag och få en härlig, frisk luft i dina stressade lungor. Andas in, andas ut och stressen försvinner.

En liten 1:a  i Gula huset hyrs ut i sommar. Kan bokas genom http://www.novasol.se. Där! Sök på svenska sidan, Tornedalen.

044023020024

045043

049042

048

046

Kan också hyras veckovis genom mig. Blir mycket billigare. Om ni är intresserade mejla metroaugusta@yahoo.se och berätta vilken tid ni vill boka i sommar. Eller vinter :) Många utförsbackar nära på finska sidan. Men vinter tänker vi inte på när vi väntar på våren och sommaren.

blogstats trackingpixel

9 reaktion på “Nu följer lite

  1. Tackar,,Så var maan åter i vardagen igen,,körde ner till Uppsala i går,,hade lite Snoozsabstinens,,men åker hem nu på morgonen.
    Visst vann rätt låt,min favo var Holland,och Sanna gjorde det skitbra,vilken pipa den tjejen har…Haé Kram.

  2. Så mysigt, skall absolut ha det i åtanke när jag beger mig uppåt. Funderade på det i år, men det blir ändringar kanske nästa år. Kram

  3. Jag kom just hem från Sverige, så nu dröjer det nog ett tag tills jag åker dit igen :-)

    sv: Jo, det var tomater. Inte lika gott som smågodis, men ganska gott ändå :-)

  4. Så mysigt och fint det såg ut. Vi ska ut och åka husbil i sommar. Det är det enda vi planerat än så länge på vår semester, förrutom renovering såklart. Men vem vet, jag kanske hör av mig. Om det går att ha hund med sig förstås :)

    Kramisar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>