Vägen

till Arvidsjaur från Piteå. Bussen var en dubbeldäckare. Satt vid stora fönstret en trappa upp och tog detta foto.

011

Men tro inte du kan se backens slut på denna bild. Nejdå, den fortsätter med en nedförsbacke till. Det är svårt för timmerlastbilar på vintern då dom skall uppför backen. Snö, halka och tungt lastade. Kan tänka mig många yrkeschaufförer har svurit i den backen vintertid.

Efter några mil härifrån kommer byn Långträsk. Långträsk där bodde jag halva skolåret i 8:an och skolåret 9:an. Då åkte jag denna väg varje dag till orten Sjulnäs där skolan fanns.

Så kom jag fram till en tom lägenhet. Så tråkigt och tomt.

014

Börja packa ned någons hem. Gå igenom någons papper.

035

034

Man måste ju trösta sig. En sådan bakelse har jag inte ätit sedan jag var liten. Det var bananbitar i den också. God? Ja, så där. :)

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “Vägen

 1. Inte roligt att packa ner någons saker …………………….Jag var med PROs teatergrupp. Det var vi som hade föreställning. Kram!

 2. Mors..Jag uppskattar att det är ryssar till 90% här just nu..
  Vandrade runt i Nissi Beach där är sagolika planteringar,med en massa olika växter,Bouganvillan är en underbar växt,en enastående blomprakt..Jag njuter och har det skitbra..Haé Kram.

 3. Vilken bild och snö var det.. Att packa ner någons hem gör säkert att många minnen och känslor kommer upp. Hoppas att dte gick bra. Kram

 4. Beklagar att Din anhörig har gått bort. Det är inte kul att packa ned någons saker och inte kul att fixa med begravning och allt annat som måste till. Sånt tar tid och det är jättejobbigt. Hoppas det reder upp sig…

 5. Tufft jobb men nån måste göra det. Hoppas att det går bra.
  Vem vet…du kanske fyndar nåt 😉
  Sv: Ja,dom föder upp strutsar där också :)
  Kram!

 6. Vad tråkigt att behöva packa ner någons hem. Att gå igenom någon annans saker. Det kan kännas lite olustigt..

  Vacker bild du tog från bussfönstret..

  Kramisar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>