Lite

om mig igen.

Börjar med, nr 1: Är flygrädd. Fast jag har rest mycket runt i världen. Den närmaste tiden blir det tåget. Varför? Flygplanet som försvann efter sin start från Kuala Lumpur. Känner obehag. Nu är det inte bara planet, luftgropar  som jag skall oro mig för utan nu skall man sitta och tänka på hur piloten har det hemma också. Håller han på att skilja sig, för politisk intresserad, gillar han snygga tjejer som stör honom i arbetet osv.

Men mest av allt undrar jag: Var finns planet? Man läser om ev. brand ombord som slog ut allt. Men att branden skulle börja just vid övergången mellan två olika trafiktorn där flygplanet inte syntes på skärmen. Att inte piloterna upptäckte branden innan sista kontakten med trafiktornet eftersom kursen ändrades snabbt efteråt. Stackars människor som satt i planet. Helt utlämnade.

Nr 2: Gillar sushi

002

Älskar det :)

Nr 3: Gillar datorer och internet så klart. Något roligt som ni kanske vet redan men nytt för mig är ”Face in hole” där man experimenterar med bildmallar.

Man väljer en mall och ovanför mallen finns en knapp som man trycker på och datorns kamra visar ditt ansikte i mallen. Tycker du att du blir bra tryck på knappen och vips har du en bild av dig själv.

http://www.faceinhole.com

brittney

Kanske bli lite lik Brittney Spears?

 

blogstats trackingpixel

13 reaktion på “Lite

 1. Mors..Ja jag gissar att Tranorna är ca 2 veckor tidigare i år,jämfört mot förra året..Då såg jag dom den 5 April..
  Jag har inget problem med att flyga…Haé Kram.

 2. Fy vad otäckt det där med flyget. Och jag som snart ska flyga.
  Först till Skåne och o maj till Turkiet.
  Jag ska erkänna en sak. Jag har aldrig smakat sushi.
  Hihihi man kan göra så mycket med en dator och internet. Love it! :)
  Kram!

 3. Även jag är flygrädd, men precis som du så flyger jag ändå…men gruvar mig varje gång! Jag tänker mycket på dessa passagerare i det försvunna planet…Vad har hänt med dem? Lever de? Eller har de bara kastats av…Undrar om vi får svaren? Kramiz

 4. Jag är inte det minsta flygrädd, men jag har då aldrig vett att vara det. Luckan inne hos mig är fotograferad i Prag :)

  Kram

 5. Men visst är det väl underligt. Vart kan planet ha tagit vägen. Spekulationerna är många. Undrar om vi någonsin kommer få svar på vad som hänt..

  Kramisar

 6. Hej vännen, inte bra att kika in till dej så här innan lunch, nu blev jag ju sugen på sossi som en kollega säger ;D
  Jag har alltid haft hjärtat i halsgropen när jag flyger, men värre blev det sen jag fick barn. O trots att flygolyckor inte inträffar så himla ofta (om man jämför med biltrafiken) så blir det så stort om det väl sker något. O detta med ”spökplanet” är ju fruktansvärt!!! Ovissheten för dom anhöriga, man vill ju veta! Nää även om jag älskar att flyga så känner jag alltid en oro.
  Önskar dej en härlig helg!
  Kram Charly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>