Du turisten, besök Tornedalen i sommar

och då hyr du en lägenhet i mitt hus i Muodoslompolo så klar.

Du kan göra utflykter i Finland eftersom Muodoslompolo bara ligger 1,4 svenska mil från finska gränsen. Men så klart kan du också göra utflykter i Övre Sverige, Lappland och Tornedalen. Varför inte vandra efter Smuggelstigen som går mellan Sverige och Finland. Smuggelstigen ligger i Tornedalen, ovanför Pajala, och bjuder på vacker natur.

Besök http://www.novasol.se och sök på Tornedalen, då kommer ni till Gula huset och kan boka en vecka.

Men det går också boka per dag i några veckor i sommar eftersom personal finns där. Finns intresse! Kontakta då metroaugusta@yahoo.se för vidare information.

 

blogstats trackingpixel

9 reaktion på “Du turisten, besök Tornedalen i sommar

 1. Hoppas Du får många gäster. För egen del blir det nog att stanna kvar i närheten av Roslagen och ta hand om Mitt Sommartillhåll och kanske göra en utflykt till närliggande platser…

 2. Ser jättefint ut! Denna sommaren blir det inget semestrande i Sverige men kanske ett annat år…Här hopar sig molnen över vårt land så akutresa är inbokad och vi sticker iväg till solen på lördag. Kramiz

 3. Kanske vore något för oss nästa år :) Om du har kvar huset då vill säga. Handarbetena blir nog alla tre att göra, tror nog att jag börjar med den gråa ponchon eller så 😉 Kram

 4. Om jag ska så långt upp i landet nångång då vet jag vart jag kan hyra in mig :)
  Var länge sedan jag var uppe i norr, det är vackert där.

  Visst är det så att Lübeck ligger i Tyskland.

  Ha de gott!
  /Maria

 5. Halloj!
  Vet du, de är inte omöjligt att jag och Mannen tar en tur norröver framåt hösten. Han tjatar och pratar om att han alltid velat åka dit 😉 För mig är de inte lika spännande då jag har varit där mycket eftersom pappa är därifrån och halva släkten.
  Ha en fin kväll
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>