Dansmusik/golv sett ur Iphones öga på Viking Line

[videofyme id=”565009″ width=”480″ height=”360″]

Dansbandsorkestern spelar ”Stand by me” på Viking Line. Rätt bra men dansbandsmusik är inte mitt val av musik.

Jag var för några dagar sedan till Åland med en av mina tjejkompisar. Gissa resans pris!

20 kr per kvinna inklusive B-hytt och bufféfrukost. Tror inget kan bli billigare än så.

Det som var trevligast på hela resan var att träffa min vännina igen. Vi har nog inte setts på två år. Tiden flyger iväg eller hur?

 

Jag dricker inte alkohol, viner m.m. Men om jag är på bjudningar och viner serveras sitter jag inte och säger: nej tack! Men bli berusad eller slappna av med alkohol är inget för mig. Nu då ni läst detta. Gissa vad jag handlade på båten:

5 flaskor med olika sorters viner och 2 flaskor campari. Hela 7 flaskor släpade jag hem, haha. :)

Har t.o.m. fått ett drinkrecept på camparin. Isbitar, apelsinjuice och campari. Det skulle bli en bra drink.

En del gånger blir man förvånad t.o.m. på sig själv.

blogstats trackingpixel

10 reaktion på “Dansmusik/golv sett ur Iphones öga på Viking Line

 1. Det var ju verkligen billigt med den resan och vad den tilhörde. Men man kan ju förstå, att vad dom förlorar på karusellerna tar de igen på annat. Spriten, som folk köper till exempel.

  Jag kan dricka både vin och annan alkohol, men inte i stora mängder. Det äcklar mej. Jag gillar inte att bli berusad.

  Sv: Din kommentar kom inte fram, men den sista gjorde det.
  Vad gäller att trivas, så gör man så gott man kan.
  Idag har vi haft strålande sol och nästan inga moln på himlen. Det ser ut som om det är 24 grader idag. Absolut inte nåt fel i det.

  Kram/Gilla

 2. Hmm…. ibland kan man bli förvånade på sig själv….Vi har haft det varmt här nu i flera dar.Idag är det rejält svittit!! Kram!

 3. Hej du,,Får inte ihop detta i min skalle,,du sa..Jag dricker inte alkohol, viner m.m. Men om jag är på bjudningar och viner serveras sitter jag inte och säger: nej tack!..Hur får du ihop detta??
  Jag åkte till Åland ofta förr,med Eckerölinjen,,hade bilen med,jag tycker om den Åländska naturen…I morgon drar jag mot norr igen.. Haé Kram.

 4. Lite vin eller en drink ibland det är aldrig fel.
  Man kan nog inte åka billigare än vad du och din kompis gjorde…
  Dansbansmusik är inte riktigt min grej heller, men en och annan bra låt finns det…
  Ha de gott!
  /Maria

 5. Okidoki,,då fattar jag,, 99 spänn,skitbilligt,,jag köpte en Bolls vodka i fredags 70 cl 199 bagis..lite skillnad…Haé Kram.

 6. Förr åkte man göteborg / Fredikshamn för att just bara vara med på båten och dansa och ha det kul, inte heller min musiksmak men skoj hade man. Grillen är en Centurion Grill SL410 Kram

 7. Det var en billig resa! Jag tycker om att ta ett glas vitt vin till maten och gärna en whiskey efteråt. Vi brukar handla med oss från våra resor, köper sällan eller aldrig något på Systembolaget. Kramiz

 8. Låter som en kul resa. Viking lines Cinderella kändes igen av mig. Det var nog ett tag sedan jag var där sist. Men visst blir man förvånad över sig själv ibland…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>