Ni minns min gamla pall

Först vill jag skriva: denna pall skall jag ha i ett sommarhus.

Pallen såg ut så här från början.

Då jag började måla fick jag se att färghandelsaffären hade gjort fel i färgblandningen.

Så här vill man ju inte ha pallen.

Hade lite gul färg hemma som jag hällde i för att få gulare färg. Men blev ändå inte så gult. Men bättre än tidigare.

Jag har en likadan pall till. Min idé var att den skulle ha en annan matchande färg. Men med den här dåliga färgblandningen jag fick av affären så måste jag måste jag gå och köpa den färgen som jag tänkt och blanda med burken från affären.

Men här jobbas alltid långsamt så det blir i framtiden :)

blogstats trackingpixel

13 reaktion på “Ni minns min gamla pall

  1. Vad fin den blev!
    Ja, det där är ju en jättebra idé att göra om gamla möbler. Här om dagen såg jag i en tidning en som hade målat om en byrå i en jättesnygg ljusblå färg. Det blev hur läckert som helst! Så jag har också blivit lite sugen på att sätta igång med något sådant projekt :-) Måste bara hitta en spännande möbel först :-)

  2. Jag tyckte det blev jättefint. Har en del här hemma som jag skulle vilja måla, får se om man kan ta itu med detta under påsklovsveckan. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>